Scandi-jul i Hong Kong innan Vietnam

Igår hade vi Luciafirande på skolan! Lite tidigt, konstigt (i och med att ingen hade någon aning om vad vi höll på med) och inte helt traditionellt, men ändå kul!
 
 
The Scandi-crew! Bilden saknar dock två av norrmännen...
 
Jag, Eira och Sophie (Danmark) fick även julklappar med mat från våra hemland igår! Mycket uppskattat i och med att vi åker till Vietnam under jullovet istället för hem.
 
 
 
 
Nu när det endast är några dagar kvar försöker vi, förutom att slutföra alla uppsatser, umgås med varandra så mycket som möjligt. Även om det bara är tre veckor som vi är borta från varandra känns det som så mycket längre. Mina kompisar här, som jag lever med 24 timmar om dygnet, är inte bara kompisar, utan nu även familj.
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Clockenflap

Nu är det snart jullov! Det är bara en vecka kvar nu innan mina föräldrar kommer och stannar i Hong Kong några dagar för att sedan resa vidare till Vietnam och spendera julen i värmen! Den kommande veckan är dock avgörande för alla andraåringar med alla uppsatser som officiellt skickas in till IB nu... men när det är klart om en vecka så är vi alla ganska fria, och den kommande veckan kommer att vara rolig också! Jag ska ut på julmiddag med min förstaåring, Eira, idag, vi Skandinavier ska uppträda med ett luciatåg på lördag och vi har block activity på måndag för att bonda inom våra block.
 
Förra helgen var det Clockenflap i Hong Kong, som jag skrev om i det förra inlägget. Jag och två av mina vänner åkte dit för att ta en paus från skolan och lyssna på bra musik. Även om jag inte kände till många av banden just då så upptäckte jag band som var bra och nu börjat lyssna på. Dock kände jag till Vaccines, Travis och Jack Black som uppträdde, så det var kul!
 
 
 
The Vaccines
 
 
Travis
 
 
Jack Black
 
 
Sophie, jag och Mariyah
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp